Fotografen Bilder av Per

Hej och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som helt enkelt råkar falla mig in för stunden! Jag hoppas att alla mina fina och fantastiska läsare mår bra och att ni har fått en riktigt bra start på den här veckan. Det har nämligen jag! Hur som helst så hade jag i dagens inlägg tänkt att jag skulle skriva ett par ord om den bröllopsfotograf som vi valde att anlita till vårt bröllop här i Norrköping för ett par månader sedan. Denna fotograf heter inget mindre än Per Janeli och jobbar som fotograf i och omkring Norrköping bland annat med sitt företag Bilder av Per.

Anledningen till att vi valde att vända oss till just Bilder av Per var på grund av att vi var på ett annat bröllop under förra året där våra vänner också hade valt att vända sig till just Per. När vi senare fick se bilderna så hörde vi av oss direkt och bestämde oss helt enkelt för att anlita hans tjänster. Jag är verkligen hur nöjd som helst med de bilderna som vi fick ut av vårt bröllop och det är idag jättefina minnen som jag kommer att värdesätta högt i hela mitt liv. Hur som helst så skulle jag verkligen varmt rekommendera Bilder av Per till er alla som nu är intresserade av att anlita en bröllopsfotograf för han är verkligen superduktig! Jag kan lägga in en liten länk här någonstans i inlägget som kommer att gå direkt till hans egna sida här på nätet där ni kan se fler bilder och referenser. Vi är som sagt oerhört nöjda med våra och han var oerhört lyhörd, professionell och trevlig att ha och göra med, vilket gjorde det till en riktigt bra upplevelse. Ha det nu så bra så hörs vi snart igen!