Jag känner mig äntligen vacker

God förmiddag alla mina vackra följare, idag ska det handla om att vi alla är vackra. Om du mot förmodan inte känner dig vacker på insidan eller utsidan tänkte jag lägga upp ett förslag om ett företag du kan besöka för att få den hjälp du behöver för att slippa de negativa tankarna om dig själv. Företaget jag tänkte nämna i dagens inlägg heter Vacker och kan hjälpa dig med styling i olika delar av Sverige men även livscoaching i Östersund.

Det fanns en period i livet då jag hade väldigt mycket problem med min självkänsla och hur jag såg ut, jag tyckte kort sagt att jag var ful och att jag såg så annorlunda ut i jämförelse med alla andra. Mina föräldrar och vänner försökte verkligen få mig att inse det vackra i mig och att det är bra att inte se ut som alla andra, att jag var unik i hur jag såg ut. Min mamma hade hört att det fanns ett företag som arbetade med styling och livscoaching i Östersund och att de fokuserade just på det som jag hade problem med, hon bad mig att tänka över att besöka företaget i hopp om att börja må bättre. Jag gav det ett försök och det kändes som att personalen på företaget verkligen tog sin tid för att fokusera på mig och bara mig under en stund, vilket kändes bra. Jag och mamma kom fram till ett gemensamt beslut om att jag skulle boka in några möten där vi kunde prata om hur jag skulle kunna se det vackra i mig själv. Efter en tid började jag inse att jag är vacker och kan därför rekommendera det här företaget till dig som vill ha livscoaching i Östersund.